Kérdése van? Hívjon minket! +36706194559

3-Creatine Malate XtraCaps
3-Creatine Malate XtraCaps
6 190 Ft

3-Creatine Malate XtraCaps

Rendelhető
6 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Részletek

Figyelmeztetés!

A termék beszállítónknál van készleten, rendelés esetén hozatjuk, ezért 1 napos kiszállítást nem tudunk garantálni.

Mi az a kreatin-malát?

A 3-CREATINE MALATE XTRACAPS reatinrészecskék és almasav kombinációjából áll. Ezt a formát sokkal jobb oldhatóság jellemzi, mint a klasszikus monohidrátot. A kreatin-malátot fogyasztók szerint támogatást nyújt a testsúlyépítésben és az izomerő építésében, retenciós hatás nélkül. Szívesen alkalmazzák állóképességi sportokban, testépítésben a csökkentési fázisban, illetve küzdősportokban.

3-CREATINE MALATE XTRACAPS – Hatékony működés!

A 3-CREATINE MALATE XTRACAPSalkalmazásakor megnő az izmokban a foszfokreatinok formájában rendelkezésre álló kreatintartalék, ez az edzések alatt az adott gyakorlat többszöri ismétlését teszi lehetővé. Az izomsejtek mitokondriumaiba bejutott kreatin először foszfokreatinná alakul, ezután szervezetünkben ez lesz felelős az ATP szállításáért. Következésképpen lehetővé teszi az edzés magas intenzitásának fenntartását, különösen erőnléti és állóképességi edzések esetén. Az ALLNUTRITION 3-CREATINE MALATE fogyasztásával az anabolikus hatásnak köszönhetően felgyorsítható a test zsírmentes izomtömegének növelése, és csökkenthető az izomszövetek lebomlása (katabolizmus). Taurin – jellemzők

Taurin – jellemzők

A taurin sokoldalú aminosav, egyik alapvető tulajdonsága, hogy segíti az izmok edzés utáni regenerálódását. Ezért is van taurin a3-CREATINE MALATEösszetevői között.

Ezenkívül a taurin a glutaminhoz hasonlóan antikatabolikus hatású. Mindkét anyag nitrogént tárol és szállít, a nitrogén pedig kulcsfontosságú szerepet tölt be a sérült izmok edzés utáni helyreállításában. Ennek köszönhetően a szövetek önmagukban is képesek fehérjéket termelni szerkezetük helyreállításához, és nem lesz szükség arra, hogy lebomló izomfehérjékből származó aminosavakat használjanak fel. A katabolizmus folyamata így lelassul, a szervezet regenerálódása pedig veszteségmentes lesz.

3-Creatine Malate – adagolás

Egymásnak ellentmondó elméletek keringenek arról, hogy milyen adagolásban optimális a kreatin. Az elfogadottak szerint a kreatin napi adagja 5–10 g. Ez azt jelenti, hogy ennél nagyobb mennyiség nem szívódik fel, a kisebb mennyiség pedig hatástalan? A válasz: nem. Meglehetősen érdekes gyakorlat a „telítési fázis” bevezetése, ami arról szól, hogy 3–7 napig napi 15–30 g kreatin bevitele ajánlott. Így a kreatin szintje gyorsan megnő az izmokban. A „telítési fázis” után már fenntartás céljából kisebb adagok, napi 2–5 g bevitele javasolt.

MIKOR AJÁNLOTT AZ ALLNUTRITION 3-CREATINE MALATE XTRACAPS FOGYASZTÁSA?

NAPI 1 ADAG AJÁNLOTT. 1 ADAG 4 KAPSZULÁT JELENT
Adatok
Gyártó
Allnutrition
Szállítási idő
2-10 munkanap
Cikkszám
181042
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!