Kérdése van? Hívjon minket! +36706194559

AMIX Nutrition – Anabolic Masster 2200g

Részletek

Anabolic Masster

Komplex Tömegnövelő Mátrix

Egyedülálló táplálékkiegészítő a legmagasabb igényeknek kifejlesztve. Egy alap minőségi fehérje kombináció és az összetett magas minőségű szénhidrátok tökéletes keveréke. Olyan összetevőkkel mint a Creatin Monohidrát, Kre-Alkalyn, CEE, L-Glutamine, L-Arginine-AKG, BCAA, Tribulus, Guggul.

KIROBBANÓ ERŐT AD!!!

Ha nem akarod elpazarolni az idődet, kutatni a szükséges és hatásos termékkombinációkat, akkor az Anabolic Masster a Megoldás kulcsa.

“All In One” minden az egyben termék,ami felöleli a leghatékonyabb alapanyagok teljes választékát. Az Anabolic Masster egy speciális fehérjekeveréket tartalmaz: Whey protein concentrátumot, Beef aminot (argentin marhamájból kivonva), egyedülálló ioncserével előállított CFM proteint.

Tökéletes aminosav összetétel: Hidrolizált whey protein, Egg albumin. Anabolic Masster tartalmaz egy egyedülálló nagy molekulaszerkezetű lassú felszívódású szénhidrátot (VITARGO) és gyors felszívódású szénhidrátokat.

Adagolása:

Az alapvető napi adag 100gr.
50gr (1,5 mérőkanál) 1 órával edzés előtt és 1 adag 50gr edzés után.
A termék turmixolásánál az íz és édesség érzet változhat ha vízzel vagy tejjel keverjük.

A terméket jelenleg nem tartjuk készleten, megrendelés után hozatjuk, melyet beszállítónktól általában 1-2 munkanapon belül kézhez kapunk, ezért a kiszállítási idő néhány nappal hosszabb lehet a megszokottnál!

Adatok
Gyártó
AMIX Nutrition
Szállítási idő
2-10 nap
Cikkszám
340361
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!