BIO Kakaóbab - jellegzetes zamatú, ízletes kakaóbab ropogós állaggal és magas antioxidáns tartalommal
A BIO Kakaóbab egy kiváló minőségű, ismert szuperélelmiszer, a theobroma kakaófa gyümölcse. Nyers kakaóbab mindenféle adalék nélkül, jellegzetes kakaóízzel és ropogós állaggal. 100 g kb. 23 g rostot és 15 g fehérjét, valamint számos ásvány anyagot, vitamint és antioxidánst tartalmaz.
A kakaóbab a csokoládé előállításának az alapja. Fogyaszthatod egészséges nasiként vagy használhatod házi granolád ízesítésére is. Továbbá, kidíszítheted vele zab- vagy rizskásádat és gyümölcsös smoothie táladat, de eheted joghurthoz, szemcsés sajthoz vagy feldobhatsz vele süteményeket is.

A BIO Kakaóbab előnyei
- a kakaófák nyers gyümölcse
- BIO minőség
- adalékanyag mentes
- 100 g 23 g rostot tartalmaz
- antioxidánsokban és sok más mikrótápanyagban gazdag
- szuperélelmiszer
- egészséges nasi vagy feltét granolákhoz, zabkásához és joghurtokhoz
Összetevők
Nyers BIO kakaóbab.
Fogyasztási javaslat
Fogyaszd bármelyik napszakaszban a kiegyensúlyozott étrend részeként.
Tápérték táblázat
Tápértékek |
100 g |
*INBÉ |
Energia |
2271 kJ/ 551 kcal |
27 % |
Zsír |
47 g |
67,1 % |
ebből telített zsírok |
27 g |
135 % |
Szénhidrát |
5,2 g |
2 % |
ebből cukrok |
0,5 g |
0,6 % |
Rost |
23 g |
- |
Fehérje |
15 g |
30 % |
Só |
0,01 g |
0,2 % |
* Irányadó napi beviteli érték (8400 kJ/2000 kcal)
Figyelmeztetés
Száraz, hűvös helyen, naptól távol tartandó.