BIO Kakaóbab töret - a kakaófák jellegzetes ízű és ropogós állagú, ínycsiklandó gyümölcse, mely tökéletes választás zabkásák, joghurtok és sütik édesítésére
A BIO Kakaóbab töret egy szuper minőségű, ismert szuperélelmiszer, a theobroma kakaófák gyümölcse. Nyers kakaóbab mindenféle adalékanyag nélkül jellegzetes kakaóízzel és ropogós állaggal. 100 g reszelék 23 g rostot és 15 g fehérjét, valamint számos ásványi anyagot, vitamint és antioxidánst tartalmaz.
A kakaóbab a csokoládé előállításának az alapja. Fogyasztható szuper, egészséges nasiként, de házi granoládat is feldobhatod vele, valamint zab- és rizskásák, gyümölcsös smoothie tálak, joghurtok és szemcsés sajt ízesítésére és díszítésére is szolgálhat. Isteni desszerteket is készíthetünk vele.

A BIO Kakaóbab töret előnyei
- a kakaófák nyers gyümölcse
- BIO minőség
- adalékanyag mentes
- őrleményként számos használati mód
- 100 g 23 g rostot tartalmaz
- antioxidánsokat és sok más mikrotápanyagot tartalmaz
- szuperélelmiszer
- egészséges nasi vagy feltét granolákhoz, zabkásákhoz és joghurtokhoz
Összetevők
Nyers BIO kakaóbab töret.
Fogyasztási javaslat
Fogyaszd bármelyik napszakaszban a kiegyensúlyozott étrend részeként.
Tápérték táblázat
Tápértékek |
100 g |
*INBÉ |
Energia |
2644 kJ/ 632 kcal |
31,5 % |
Zsír |
52 g |
74,3 % |
ebből telített zsírsavak |
30 g |
150 % |
Szénhidrát |
29 g |
11,2 % |
ebből cukrok |
1,5 g |
1,7 % |
Rost |
23 g |
- |
Fehérje |
12 g |
24 % |
Só |
0,15 g |
2,5 % |
* Irányadó Napi Beviteli Érték felnőttek számára (8400 kJ/2000 kcal)
Figyelmeztetés
Száraz, hűvös helyen, naptól távol tartandó.
Allergén figyelmeztetés: az allergén anyagokat vastagon szedett betűkkel jelöltük az összetevők listájában. Nyomokban dióféléket tartalmaz.